‘Samen uit samen thuis dag’ op 5 juli

Gemeente 52 keer gelezen

Kennismaken met Pijnacker-Nootdorp op een bijzondere, feestelijke manier. Dat kan op de ‘Samen uit samen thuis dag’ die de gemeente op zaterdag 5 juli organiseert. Noteer deze dag alvast in uw agenda!

De 'Samen uit samen thuis dag' is een dag waarop Pijnacker-Nootdorp laat zien wat zij te bieden heeft op het gebied van sport, kunst, cultuur en vrijwilligerswerk. Het wordt een dag vóór en dóór inwoners. Een dag waarop u informatie, nieuwe contacten en ideeën kunt opdoen. De eerste 'Samen uit samen thuis dag' in 2007 was een groot succes, waarmee een jaarlijkse traditie is geboren.

Gevarieerd programma

Samen met vrijwilligers van verenigingen en organisaties biedt de gemeente dit jaar weer een gevarieerd programma aan. In sportcentrum de Viergang in Pijnacker vindt u een verenigingenmarkt, spetterende sport- en speldemonstraties. Jong en oud kunnen er gratis deelnemen aan leuke workshops en voor de kinderen zijn er onder andere knutselhoeken en allerlei spellen. In cultureel centrum CulturA in Nootdorp geven professionals én amateurs gratis workshops en theatervoorstellingen. U kunt er ook genieten van muziek en kennismaken met tal van verenigingen op het gebied van kunst en cultuur.

Meer informatie

Meer informatie over de ‘Samen uit samen thuis dag’ vindt u de komende weken in uw huis-aan-huisblad Telstar en De Eendracht. Of neem contact op met Jennie Mekking, 14 015.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant