Foto: Telstar (c)
Foto: Telstar (c)

Nog geen tips in zaak mishandeling 17-jarig meisje

Actueel 80 keer gelezen

Pijnacker - De politie heeft nog geen tips binnengekregen over de mishandeling van een 17-jarig meisje uit Pijnacker. Het slachtoffer werd woensdagmorgen naar eigen zeggen door twee jongens in elkaar geslagen op de Schoemakerstraat in Delft.

Woordvoerster Annemarie de Mooij van Politie Eenheid Den Haag meldt aan Telstar Online dat er nog geen tips zijn binnengekomen. "Volgende week dinsdag doen wij daarom een getuigenoproep in Team West van Omroep West", zo laat ze weten. De politie doet ondertussen volop onderzoek naar de mishandeling.

Getuigen
Het meisje is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Naar nu bekend is geworden hebben de verdachten het meisje tegen haar hoofd geslagen en haar pols vastgebonden met een tie-wrap. Mogelijk werd het duo gestoord toen een busje passeerde, waarna ze op de vlucht zijn geslagen.

Waarom het meisje is aangevallen is vooralsnog niet bekend. De verdachten hebben haar in ieder geval niet beroofd. Getuigen van het incident kunnen bellen met 0900-8844. Anoniem kan ook, via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant