De Dorpsstraat was heel lang kruip door sluip door vanwege de bouw van de appartementen. Nu is er weer vrije doorgang.
De Dorpsstraat was heel lang kruip door sluip door vanwege de bouw van de appartementen. Nu is er weer vrije doorgang.

Dorpsstraat is weer open na bouwwerk

Actueel 1.502 keer gelezen

Meer dan een jaar bood de Dorpsstraat in Nootdorp geen vrije doorgang voor het autoverkeer vanwege de bouw van appartementen die in de plaats kwamen van de drogisterijwinkel van Aad en Yvonne van Leeuwen. 

Heel lang, ook na de realisering van Winkelcentrum Parade, bleef de familie Van Leeuwen actief met een uitstekend draaiende DA-winkel die van alles was voorzien. Een paar jaar geleden besloot de familie Van Leeuwen toch te stoppen met de winkel en met een heel succesvolle opheffingsuitverkoop kwam er toen een einde aan een prachtige dorpswinkel. 

Op basis van een tijdelijke bestemming kon en mocht de winkel dus nog jaren lang doordraaien. Standaard was de korting twintig procent, zodat Aad in Nootdorp de bijnaam ‘Aadje twintig procent’ had. Tijdens de opheffingsuitverkoop werden de kortingen nog flink hoger dan twintig procent. 

Intussen wordt de laatste hand gelegd aan de bouw en zijn de woningen te huur. Of Aad nu ook twintig procent korting geeft op de huur, dat is de vraag! Het is maar net wat je als basisbedrag hanteert!  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant