Je moet blijven vernieuwen, zegt Marlies van der Velden.
Je moet blijven vernieuwen, zegt Marlies van der Velden.

Zaterdag seizoenopening bij De Bloeiende Kas in Delfgauw

Algemeen 1.290 keer gelezen

ADVERTENTIE - Er bloeit al van alles in De Bloeiende Kas van Marlies van der Velden aan de Vrederustlaan 14 tussen Pijnacker en Delfgauw. De verkoop is al een paar weken aan de gang, maar komende zaterdag 18 april is de officiële seizoensopening van het bedrijf van Marlies van der Velden.

Pa Gerard is met de slang de vele pot- en perkplanten water aan het geven. Dochter Marlies geeft aanwijzingen hoe en waar bepaalde hangplanten het best opgehangen kunnen worden in de kleurrijke kas. Klanten zijn buiten bezig hun auto vol te laden met de zojuist gedane perkplantboodschappen. De Bloeiende Kas heeft veel te bieden. "Niet alles bloeit nu al, maar wel steeds meer", meldt Marlies. En dus is het tijd voor de officiële opening van het voorjaarsplantenseizoen. Kom bij mooi weer op de fiets!

Zaterdag gebeurt dat met een leuke speurtocht voor de kinderen. Verder is de ijskar van buurman van Rob van der Ende aanwezig en geeft Yvonne van Tuijl een workshop waarbij je met mos, kippengaas en plantjes iets leuks kunt creëren. De seizoensopeningsdag begint om 10.00 uur maar ook voor die tijd is De Bloeiende Kas al open. Het feest duurt tot 17.00 uur. Het is een mooie gelegenheid om even de kleurrijke bloeiende kas binnen te lopen. "Er is van alles te zien en het assortiment aan soorten en kleuren is toch weer anders dan vorig jaar. Je moet blijven vernieuwen", zegt Marlies tot slot.

Image and video hosting by TinyPic

Pa Gerard geeft de planten water.


Adverteren op Telstar Online of de lokale televisie? Telstar Online bereikt dagelijks meer dan 10.000 (unieke) bezoekers. Mail naar advertentie@telstar-uitgeverij.nl voor de mogelijkheden of klik hier voor meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant