Afbeelding

TelstarTV: winkelen, bomen en feestjes

TelstarTV 78 keer gelezen

VIDEO Pijnacker - De kaartverkoop voor de bekende tentfeesten in Pijnacker is gisteravond lekker van start gegaan, maar nog niet uitverkocht. Dat zegt Kees de Goeijer van de Oranjevereniging Pijnacker.

TelstarTV sprak uitgebreid met Kees over de komende festiviteiten rondom Koninginnedag. Er staat weer onwijs veel op het programma. Kees mag ook al wat acts die zullen optreden tijdens het vijverprogramma verklappen. Je ziet het deze week in TelstarTV!

De verhuur van winkels in Ackershof II gaat als eens speer. Onlangs werd bekend dat ook de ING, Shoeby en Ritel zich zullen vestigen in het nieuwe winkelcentrum. Maar ook bouwer Heijmans van het winkelcentrum in Keijzershof meldt mooi nieuws: tachtig procent van alle winkelruimte is al verhuurd. Binnenkort start men met de bouw. Wij namen alvast een kijkje.

TelstarTV was ook te gast bij een bijzondere operatie: de bomenrij aan de Oostlaan is teruggeplaatst en dat was nog een hele klus. European TreeWorker Martijn Kromwijk vertelde ons er alles over.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant