Afbeelding

Trots gaat door in Pijnacker-Nootdorp

Actueel 31 keer gelezen

Pijnacker - De partij Trots op Nederland, afdeling Pijnacker-Nootdorp maakt zich op voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Dit besluit is genomen tijdens een algemene ledenvergadering.

“We gaan door met nieuwe energie”, zo meldde de partij zaterdagavond via Twitter. Het besluit is genomen door de overgebleven partijleden. "Momenteel worden de puntjes op de i gezet", zegt Ton Lammertink van afdeling Zoetermeer.

Eerder splitste de oorspronkelijk fractie zich af na de landelijke verkiezingsnederlaag van Trots op Nederland. De fractie ging met Geurt Visser als voorzitter verder als Gemeentebelangen. Inwoonster van Pijnacker-Nootdorp en tevens het boegbeeld van de landelijke partij, Rita Verdonk, was hier destijds zeer ontstemd over. Verdonk nam vorig jaar zelf afscheid van de politiek, maar haar partij blijft dus in veel gemeenten bestaan. 

TelstarTV sprak eerder al uitgebreid met voorzitter Harald van Zielst over de plannen die hij heeft met Trots, Pijnacker-Nootdorp. Het interview is hier te bekijken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant