Afbeelding

Monnikenweg al week in donker

Actueel 44 keer gelezen

Pijnacker - Ten einde raad heeft een bewoner van de Monnikenweg vanavond contact gezocht met de redactie van Telstar Online. De ondernemer wil niet met naam en toenaam op deze site, maar uit namens meerdere bewoners zijn zorgen.

Wat is er allemaal aan de hand? Al meer dan een week is de openbare verlichting op de Monnikenweg defect, zo laat hij ons telefonisch weten.

“Maandag hebben we meteen gebeld met de gemeente en dinsdag met beheerder CityTec, maar ze doen geen klote!” Daar is geen woord Spaans bij. De ondernemer is vooral erg boos omdat er tijdens de mistige periode maar liefst twee keer een insluiper is betrapt bij zijn bedrijf en woonhuis. Zaterdagavond is er bij de tuinderij ingebroken en werd een ruit ingeslagen. Afgelopen maandag liep er een vreemde man door de tuin en om het huis.

“Mede daarom hebben we aangedrongen op een spoedige reparatie van de straatverlichting. Nu een week later is er nog steeds niets ondernomen. We zouden vanavond naar een feestje gaan, maar er blijft nu sowieso één persoon thuis. Het is pikkedonker. Ze laten ons hier gewoon stikken. Met enkele buurtbewoners draaien we voorlopig een geïmproviseerde burgerwacht.”

Waarom de straatverlichting op de Monnikenweg na al die tijd nog steeds niet is gerepareerd, is niet duidelijk. Uiteraard legt onze redactie deze zaak maandagmorgen direct voor bij de betrokken instanties.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant