Uiterlijk aanstaande zondag aanmelden

Sport 46 keer gelezen

Pijnacker - Kandidaten die in aanmerking komen voor de Sportprijzen 2009 kunnen nog tot en met aanstaande zondag, 14 februari, worden aangemeld via sportprijzen@telstar-uitgeverij.nl. Het gaat om de categorieën jeugd (tot en met achttien jaar), senioren en teams, evenals mensen en verenigingen die in aanmerking komen voor een Waarderingsprijs.

Iedereen kan kandidaten aanmelden voor de Sportprijzen over het kalenderjaar 2009. Individuele sporters moeten wel woonachtig zijn in Pijnacker-Nootdorp en teams dienen deel uit te maken van een club in deze gemeente. Ook sporters die bij een vereniging elders in binnen- of buitenland individueel of in teamverband topprestaties leveren maar hier staan ingeschreven, kunnen aangemeld worden. En bovendien mensen of verenigingen die in aanmerking komen voor een Waarderingsprijs omdat zij zich op een bijzondere wijze verdienstelijk maken voor de sport.

Het aanmelden van kandidaten kan door een mail te sturen naar sportprijzen@telstar-uitgeverij.nl met daarin naam, adres, contact- en woonplaatsgegevens van de kandidaat of het team en uiteraard de reden van aanmelden plus een overzicht van de geleverde prestaties in het kalenderjaar 2009. Inmiddels zijn al verschillende kandidaten in de speciale mailbox binnengekomen. Aanstaande zondag, 14 februari, sluit de termijn van kandidaatstelling.

De jury (bestaande uit redacteuren van de Telstar en Eendracht en leden van het Sportplatform) kiest per categorie een aantal nominaties. Deze genomineerde sporters ontvangen een uitnodiging om op 23 april bij de uitreiking in sportrestaurant De Viergang aanwezig te zijn. Ook kiest de jury, die het evenement organiseert in samenwerking met de gemeente Pijnacker-Nootdorp, per categorie een winnaar of winnares van de Sportprijs 2009.

Sportprijzen, een terugblik

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant