Afbeelding

Hier koop je de mooiste houten kerstboom

Algemeen 292 keer gelezen

Hoe kom jij in de kerstsfeer? Gourmetten, cadeautjes, een warme kersttrui? Waarschijnlijk denk je ook meteen aan de dennenboom. Begrijpelijk, maar wil je dit jaar niet eens wat anders? Veel mensen ergeren zich aan de naalden die uitvallen en vinden het maar vervelend om ieder jaar weer een kerstboom te kopen en op te tuigen. Wat dat betreft zit je met een houten kerstboom helemaal goed. Geen gedoe en troep, gewoon een sterke en mooie boom die heel wat blikken vangt.

Wat is een houten kerstboom?
Misschien kun je er nog niet zo goed een voorstelling van maken. Wat is een houten kerstboom nu eigenlijk? Het is een modern alternatief voor de ouderwetse dennenboom. De boom is daadwerkelijk helemaal gemaakt van hout. Op houtenkerstboom.com vind je twee soorten: de Yelka en de Spira. Met houten latjes of spiralen wordt een 3D boom gecreëerd. Kies je voor latjes oftewel de Yelka? Dan draai je de latten naar buiten zoals takken. De ‘takken’ nemen samen de vorm van een echte kerstboom aan. Kies je een houten spiraal? Een ‘Spira’ kerstboom bestaat uit een voet of standaard, een paal en de spiraal die van de voet tot aan de piek om de paal draait. Op deze manier ontstaat er een hele bijzondere 3D kerstboom.

Waarom een houten kerstboom?
We kunnen eigenlijk niet heel veel redenen bedenken waarom je niet zal kiezen voor een houten kerstboom. Laten we beginnen met die ergerlijke naalden. Heb je de dennenboom opgezet? Dan kun je al gauw naalden op de grond verwachten. Niet heel fijn voor je voeten en het geeft ook nog eens veel troep. Dit heb je uiteraard met een houten kerstboom niet. Heb je ook nog eens katten? Dan weet je als geen ander hoe gek ze zijn op dennenbomen. Lekker klimmen en spelen met de kerstballen. Ze maken er een ware hobby van.

We hebben het nog niet eens gehad over de duurzaamheid. Hoe vaak heb jij al een dennenboom gekocht in je leven? Of heb je een kunstboom van plastic? Dan zul je als geen ander weten dat kunstbomen een beperkte levensduur hebben. Op den duur vallen ze uit en de takken worden steeds minder wendbaar. Na vijf of tien jaar ben je misschien wel eens klaar met je kunstboom. Dan is het tijd voor het houten alternatief! Deze gaat tientallen jaren mee, misschien zelfs je hele leven. Daarnaast kies je ook nog eens voor een milieuvriendelijker alternatief, wie wil dat nu niet?

Een stijlvolle kerst
Elke jaar weer die groene kerstboom, daar is op het gegeven moment niet zo veel meer aan. Ga mee met de tijd en kies voor een hele moderne boom. Waar je hem ook neerzet, in ieder huis of bedrijfspand staat de houten kerstboom helemaal geweldig. Het staat strak, modern en toch warm. Heb je een landelijk interieur? Dan zal het je niet verbazen dat de houten boom een mooie aanvulling is. Heb je juist een strak of industrieel interieur? Daar past de abstracte 3D boom natuurlijk geweldig bij. Het staat rustig en toch heel sierlijk. Hoe je hem ook versiert, je hebt absoluut een eyecatcher staan.

Hij verveelt niet!
Elk jaar dezelfde houten boom, verveelt dat dan niet? Nee hoor, er zijn namelijk onwijs veel designs mogelijk. Kies je voor de Yelka? Dan kun je de latjes allerlei kanten opleggen. Dat betekent dat je ook allerlei vormen kunt maken. Een platte kerstboom voor als je weinig ruimte hebt, een soort houten draaikolk, een vierhoekige kerstboom of een speelse kerstboom met een compleet eigen design. Genoeg keuzes waar je ieder jaar weer zoet mee bent!

Waar koop je een houten kerstboom?
Staat de houten kerstboom inmiddels al in gedachten in je woonkamer? Dan wil je natuurlijk weten waar je deze zo snel mogelijk kunt kopen. Er zijn een aantal zaken die ze verkopen, zoals diverse budgetwinkels. De kwaliteit hiervan is doorgaans wel te betwisten en als je liever een boom hebt die je hele leven meegaat, dan zou je eens kunnen kijken bij Houtenkerstboom.com. Je koopt hier de duurzame Spira en Yelka, beide van top kwaliteit en duurzaam hout. Bestel je tijdens werkdagen? Dan wordt jouw nieuwe decoratiestuk al binnen 24 uur verzonden. Eenmaal in huis hoef je hem alleen nog maar op te tuigen, wat overigens bijna geen werk is. Staat ‘ie? Geef hem alleen nog een mooi plekje en de kerst kan beginnen.

Uit de krant

Uit de krant