Logo telstar-online.nl

Van Schie Montage: Het adres voor keuken, badkamer én waterontkalker

  •   keer gelezen

Pijnacker - Van Schie Montage: achter deze bedrijfsnaam gaat Pijnackernaar René van Schie schuil. Een handige techneut die badkamers verbouwt en keukens plaatst. Tot op de millimeter. 

Van Schie Montage heeft meer dan 25 jaar ervaring in het installeren van complete keukens en badkamers en gaat daar gewoon mee door. Het bedrijf van René heeft daarnaast echter nu een nieuw product aan het pakket toegevoegd: de Digisoft Waterontkalker en de installatie daarvan.

René: “Omdat wij al zo lang werken met alles wat met water te maken heeft in uw woning, komen wij te vaak tegen, dat allerlei dingen verkalkt zijn. En soms zo dat het niet meer schoon te krijgen is. Wij hebben nu voor u de oplossing.”

De Digisoft Waterontkalker is nieuw in het assortiment van Van Schie. “Dit apparaat haalt via een harstank alle kalk uit het harde water. De hardheid in onze regio is ongeveer acht tot negen. De kalk wordt via de hars onttrokken aan het water. Via een zoutreservoir wordt de kalk uit de hars gespoeld en afgevoerd naar het riool. Niet alleen voor kranen en doucheglaswanden is een probaat middel, maar zeker ook voor de CV-ketel en de elektrische boiler. En ook voor de Quooker en de wasmachine.”

René: ”Alle wateronderdelen in de woning zullen niet meer verkalken en ook minder energie verbruiken. En een bijkomend voordeel is dat er minder arbeid nodig is om alles schoon te houden. Zacht water is voor de mens zelf zeker ook belangrijk. Voor het haar, voor de huid maar ook voor de inwendige mens. Men hoeft niet meer te sjouwen met Spa Blauw en Spa Rood!” 

Tot slot zegt René: Heeft u interesse, bel mij dan voor een geheel vrijblijvende introductie bij u thuis met een prijsopgaaf.”

René van Schie
06 - 54 69 36 17
www.waterontharderpijnacker.nl

Meer berichten