Intertoys versterkt Emmapark pal naast Boekhandel van Atten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl
Zaterdag was het feest binnen en buiten.
Zaterdag was het feest binnen en buiten.

Intertoys versterkt Emmapark pal naast Boekhandel van Atten

  •   1577 keer gelezen   Actueel

De familie Van Atten heeft onlangs de nieuwe speelgoedwinkel Intertoys Pijnacker geopend aan het Emmapark. Na 3,5 maand verbouwen is er een schitterende winkel 'ontstaan' die vanaf het Emmapark maar ook vanuit Boekhandel Van Atten prima rechtstreeks is te bereiken.

Onlangs waren we bij een openingsavondje voor genodigden: familie, vrienden, collega-voetballers van Michiel van Atten, medewerkers van de beide winkels, enzovoort. Waarom collega-voetballers? Welnu: de mannen van DSVP 3 hebben net als op het groene gras het benodigde sloopwerk verricht. Muren eruit gehaald en dat met zo veel voortvarendheid dat de hele Emmapark Passage er bijna onderdoor gegaan zou zijn.

Derde generatie
Het is allemaal goed gekomen met als resultaat een werkelijk schitterende winkel, mede dankzij de medewerking van vooral lokale bedrijven. Herman en Paulien van Atten zijn heel trots op wat er is gerealiseerd. De tweede generatie Van Atten nadert zo zoetjesaan de pensioengerechtigde leeftijd maar zowel Paulien als Herman is nog vol energie en zeker niet van plan het bijltje er meteen bij neer te leggen. De nieuwe (derde) generatie Van Atten – Michiel in Pijnacker en Robert in Berkel – geeft de ouders volop de ruimte om naar eigen inzicht een beetje af te bouwen of een beetje nog niet.

De winkelmove heeft de echtelieden Herman en Paulien juist dichter bij elkaar gebracht. Niet dat ze uit elkaar waren gegroeid maar Paulien heeft met haar team heel lang de winkel Intertoys Pijnacker aan de Kerkweg gehad en hoe leuk is het dat die winkel nu pal naast Boekhandel Van Atten te vinden is. Het sterke punt is dat de klanten zo via een 'gat in de muur' van de ene naar de andere winkel kunnen overwippen.

Dat gebeurt van beide kanten en zo versterkt het een het ander. Terwijl ma en/of pa in de boekhandel neuzen, kunnen de kinderen dat even doen in de speelgoedwinkel waar de keus en de variatie enorm groot is. Je kunt er even in een tentje van Little Dutch kruipen of even Max Verstappen spelen in een racewagen.

Voor het Emmapark is de nieuwe winkel een mooie versterking. Aan langdurige leegstand is een einde gekomen. Het is allemaal nog niet af. Er is tussen Kapper Bosman en Pera & Pasha nog een passage die op termijn gaat verdwijnen. Zo zijn er nog wel meer verbeteringen aan te brengen. De familie Van Atten hoopt op dit punt met de gemeente zo snel mogelijk vervolgstappen te kunnen zetten.

Open dag
Intussen draaien de winkels een paar weken naast elkaar en dat gaat tot volle tevredenheid. Zaterdag was er een gezellige open dag met allerlei extra activiteiten en ook zondag tijdens de Halve Marathon Oostland was de winkel geopend. Dat is natuurlijk een goede zet: meevaren met activiteiten die in het bruisende centrum van de gemeente worden georganiseerd. Ook de Wereldwinkel Pijnacker had vorige week en ook zaterdag nog een feestje met diverse buitenactiviteiten en dan zie je meteen meer reuring, in combinatie ook met de gezellige lunchroom 't Ommekantje.

Veel klanten die de nieuwe winkel van Intertoys binnenstappen vragen: wat zat hier vroeger dan? Het lijkt heel lang geleden maar voorheen werd de ruimte ingenomen door Piet Bok Schoenen en Huub en Irma Koot Mode voor heren en dames!

De speelgoedwinkel wordt gerund door Pamela en Iris en de collega's. Zij hebben er ontzettend veel zin in om op de nieuwe locatie in een prachtige nieuwe frisse winkel een gezellig speelgoedwalhalla te creëren. Wie er nog niet geweest is, kan er het beste snel eens een kijkje gaan nemen!


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>