Leren schaatsen bij de IJsvereniging Pijnacker
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo telstar-online.nl

Leren schaatsen bij de IJsvereniging Pijnacker

  •   683 keer gelezen   Actueel

Leren schaatsen kan via de IJsvereniging Pijnacker. Niels Overvoorde (foto) begon daar ooit en is nu een gerenommeerd marathonschaatser. Het wachten is op een Elfstedentocht.

In navolging van Niels en heel veel anderen kan ook de jeugd van nu  les krijgen, trainen en aan wedstrijden meedoen. De jeugd van 6 tot en met 13 jaar traint bij IJVP op zaterdagavond op de Uithof van 18.30 – 19.30. Met zo'n 20 trainers wordt aan de jeugd op de Uithof les gegeven. De inschrijving voor het jeugdschaatsen is gestart.

Als je het eerst wilt uitproberen, kun je 4 proeflessen volgen. Heb je geen schaatsen voor een proefles, geef dit dan aan. Wij hebben easy-gliders in verschillende maten te leen. Zaterdag 29 september is de eerste schaatsles. De ijsvereniging zal daar ook aanwezig zijn met de schaatskleding, zodat je deze kan passen en eventueel kunt aanschaffen.

Ook bij de senioren zijn nog trainingsplaatsen beschikbaar, zowel voor starters als voor schaatsers met ervaring. Vijf dagen per week worden er trainingen verzorgd op de Uithof in Den Haag.

En ook kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking/achterstand kunnen terecht bij de ijsvereniging. Dit seizoen hebben we weer een enthousiaste groep Specials van maar liefst 10 schaatsers met leeftijden variërend tussen de 13 en 30 jaar. Er is plek voor nieuwe schaatsers, omdat er altijd een goede ploeg vrijwilligers is om de specials te begeleiden op de schaats.

Voor meer informatie over de verschillende lessen en trainingen kun je terecht op de site van IJsvereniging Pijnacker: www.ijvp.nl. Voor vragen of aanmelden van lessen of proeflessen, stuur een mailtje naar jeugd@ijvp.nl (jeugd tot en met 13 jaar én de specials), langebaan@ijvp.nl (oudere jeugd en volwassenen).


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227763&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9767773&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227765&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=telstar-online.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=263,264" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>