Afbeelding

Kopers en wethouder slaan eerste paal

Actueel 102 keer gelezen

Donderdag 3 oktober hebben de toekomstige bewoners van nieuwbouwproject Brink fase 4, in de nieuwe woonwijk Ackerswoude te Pijnacker,  gezamenlijk met wethouder Piet Melzer, de eerste paal geslagen tijdens de feestelijke opening van de start van de bouw.

De handeling werd onder grote belangstelling verricht, waarna vervolgens werd geproost op een voorspoedige bouw.  De eerste woningen worden naar verwachting eind tweede kwartaal 2017 opgeleverd.

Brink 4
Brink 4 is onderdeel van het nieuwe woongebied Ackerswoude. De wijk Ackerswoude kent meerdere woonmilieus, te weten Brink en Landrijk.  Beide wijken zijn opgedeeld in meerdere fases. Ontwikkelaar en bouwer ABB Bouwgroep is verantwoordelijk voor alle even plannummers van

Brink en alle oneven plannummers van Landrijk. Van de 39 woningen uit Brink 4, die nu worden gebouwd, staat er nog slechts 1 te koop.  De woning met bouwnummer 21 is verkrijgbaar vanaf € 284.350,-- v.o.n.

Verkoopinformatie
Belangstellenden voor de nog te koop staande woning of de vervolgfase van het project kunnen zich inschrijven op de website www.debrink-pijnacker.nl.  Meer informatie over het landelijke woonmilieu Landrijk is terug te vinden op:

www.landrijk-pijnacker.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant