Nootdorpse wint 10.000 euro bij loterij

Actueel 1 keer gelezen

Amsterdam/Nootdorp - Tijdens het bloedstollende programma Postcode Loterij Miljoenenjacht van 22 november bij RTL 4 heeft Yvonne Blokland uit Nootdorp een bedrag gewonnen van 10.000 euro. Zij won dit bedrag als studioprijs. "Hier ben ik erg blij mee. Ik ga er iets leuks mee doen!" aldus Yvonne.

In het spelprogramma Postcode Loterij Miljoenenjacht is elke vraag een etappe in een onverbiddelijke afvalrace. Vijfhonderd mensen in het publiek zijn potenti?le winnaars. Na een paar spannende rondes blijft er uiteindelijk ??n finalist over. Hij of zij gaat het Gouden Koffer Spel spelen met presentatrice Linda de Mol. De hoofdprijs: vijf miljoen euro!

De overige 25 spelers krijgen een koffer met hierin een geldbedrag, vari?rend van 5 miljoen euro tot 1 eurocent. Geen van de kandidaten kent het bedrag in zijn of haar koffer. De finalist gaat in onderhandeling met de bank, die op basis van de wetten van kansberekening een bod doet op de geldkoffer van de finalist. Slaat hij of zij dit af, dan worden steeds meer koffertjes geopend. Grote vraag blijft: welk bedrag zit er in het koffertje van de finalist?

Postcode Loterij Miljoenenjacht is te zien op zondagavond bij RTL 4 om 21.20 uur.

Uit de krant