Cor van der Wel nieuwe voorzitter VNONCW

Actueel 140 keer gelezen

Cor van der Wel (39) zal Kees van der Helm opvolgen als voorzitter van VNO-NCW Oostland. VNO-NCW Oostland is een kring van ruim tweehonderd ondernemers met bedrijfsvestigingen in Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland en Zevenhuizen-Moerkapelle.

Van der Wel is sinds het jaar 2000 lid van het bestuur van VNO-NCW Oostland. Hij heeft een eigen ICT-bedrijf in Lansingerland (Bergschenhoek), Promax genaamd. Van der Wel is aangesteld voor een termijn van drie jaar en wil met name Oostland op de kaart zetten als kennisgebied voor de AgroBusiness. Ook wil hij bijdragen aan een verbetering van het ambtelijke bestuur in Oostland en de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. "Dit alles met één doel", aldus Van der Wel, "stimulering van de regionale economie."

Op donderdag 27 maart zal de voorzitterswisseling plaatsvinden tijdens een ledenbijeenkomst van VNO-NCW Oostland. Dan wordt ook Van der Helm bedankt voor zijn inzet in de afgelopen jaren. Van der Helm richtte elf jaar geleden VNO-NCW Oostland op en heeft de regio op de kaart gezet. Opmerkelijke prestaties zijn de projecten en services waarvan ondernemers op de werkvloer profijt hebben, zoals Economis. Verder zijn er betere contacten tussen lokale (semi-) overheden en het bedrijfsleven ontstaan en heeft Van der Helm gezorgd voor een goede profilering van Oostland binnen Greenport Westland-Oostland. Van der Helm blijft in het dagelijkse bestuur actief voor VNO-NCW West.

VNO-NCW West is hét ondernemersnetwerk in Noord- en Zuid-Holland, georganiseerd in veertien ondernemerskringen, verspreid over het gebied. Een daarvan is VNO-NCW Oostland. De leden organiseren netwerkbijeenkomsten en lobbyen voor een beter ondernemersklimaat in de regio. Aangesloten zijn bedrijven uit de sectoren industrie, bouw, transport, groothandel, tuinbouw en zakelijke dienstverlening.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant