Foto: Christiaan de Groot
Foto: Christiaan de Groot

Blijf uit handen van politie en handhaving met het spel The Hunt!

Actueel 4.541 keer gelezen

Gemeente, politie en jongerenwerk doen een oproep aan alle jongeren tussen de 13 en 21 jaar uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp om in de meivakantie mee te doen aan The Hunt. Een uitdagend spel waarbij de jongeren in twee uur een missie moeten volbrengen en tegelijkertijd uit handen proberen te blijven van politie en handhaving.

Het wordt maandag 29 april een spannende middag in het wijkpark Tolhek (bij Soete Suikerbol) in Pijnacker met The Hunt. Het spel lijkt op het tv-programma Hunted en is bedoeld om jongeren op een positieve manier in aanraking te laten komen met politie en handhaving. Deelnemende jongeren moeten binnen een bepaald gebied drie controleposten proberen te bereiken om stempels op te halen. Als een agent of handhaver ze tijdens het spel aantikt, dan zijn ze af en moeten ze helemaal terug naar het beginpunt lopen. Iedere deelnemer heeft nog een extra ‘leven’ en krijgt dus een herkansing.

Programma
Het programma van maandag 29 april ziet er als volgt uit:
15.00 - 16.00 uur          aanmelden en maken mugshot
16.00 - 18.00 uur          spel The Hunt
18.00 - 19.00 uur          Prijsuitreiking


Aanmelden
Jongeren die de uitdaging aan durven te gaan, kunnen zich aanmelden via www.gro-up.nl/the-hunt. Vol = vol! Tijdens het spel worden foto’s en video’s gemaakt. Deze kunnen voor promotiedoeleinden gebruikt worden.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant