Cantores tijdens de generale afgelopen woensdag. (foto Victor van Leeuwen)
Cantores tijdens de generale afgelopen woensdag. (foto Victor van Leeuwen)

Zingen en swingen met Let’s Dance in CulturA

Actueel 1.503 keer gelezen

Morgen, zaterdag 25 juni, is om 15.00 uur en 20.00 uur het project Let’s Dance te zien en te horen in Theater CulturA & Zo in Nootdorp.

Twee jaar na dato – corona gooide ook hier roet in het eten - gaat het dan toch nog gebeuren. Cantores Amatores zingt een heel gevarieerd muziekprogramma en Youri Jongenelen en Julia Zuurbier van Pop-up Dance en een groep danseressen van De Dansacker in Pijnacker dansen op een flink deel van de muziek.

Van alles komt voorbij: Bach, Beatles, Queen met Bicycle Race, Claudia de Breij met Mag ik dan bij jou en zo kunnen we nog even doorgaan: Herman van Veen, Edward Elgar, Karl Jenkins, Toon Hermans, U2. Een bont gezelschap dus.

Het eerste nummer in het programma is meteen ook het langste: Dark Night of the Soul van de Noorse componist Ola Gjeilo levert een kwartiertje hoorbare en zichtbare schoonheid op! Het team van De Dansacker heeft daar iets heel bijzonders voor bedacht en ingestudeerd.

Het programma duurt al met al zonder pauze anderhalf uur. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.culturaenzo.nl/agenda maar ook gewoon nog aan de zaal. Of mail even naar: secretariaatcantores@gmail.com.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant