Logo telstar-online.nl
<p>PLUS-ondernemer Sabine Zondag is voortdurend bezig met vernieuwing; nu zelfs samen met de historische vereniging.</p>

PLUS-ondernemer Sabine Zondag is voortdurend bezig met vernieuwing; nu zelfs samen met de historische vereniging.

PLUS Sabine Zondag op de historische toer

  •   keer gelezen   Actueel

Terwijl een verenigingenactie nog in volle gang is – sportclubs, zangkoren en jeugdvereniging kunnen volop sparen – is PLUS Sabine Zondag druk bezig met een actie waarbij mensen een boek met historische plaatjes kunnen gaan samenstellen.

De actie komt voort uit het feit dat het dit jaar veertig jaar geleden is dat pa Ton Zondag aan de Oostlaan met een eigen Edah-winkel begon. Later verkaste de winkel naar een nieuw pand aan de Nootdorpseweg waar het PLUS werd en waar ook diverse verbouwingen en vernieuwingen plaatsvonden. Vorig jaar maakte de lift plaats voor een prachtige roltrap waar de klanten van PLUS erg over te spreken zijn. Ook in de winkel zelf gaat de vernieuwing steeds door. Een centraal punt is steeds: de samenwerking met allerlei lokale leveranciers die op kwaliteit en het puur natuurproduct gericht zijn.

De actie met het historische album over oud Pijnacker is opgezet in samenwerking met het Historisch Genootschap Oud Pijnacker. Het verzamelalbum bevat heel veel interessante informatie over oud-Pijnacker en je kunt het straks vullen met liefst 174 plaatjes ofwel mooie foto’s van historische plekjes in het dorp. 

De actie gaat volgende week zaterdag 23 oktober van start.

Meer berichten