Logo telstar-online.nl

Tweede leerling Stanislas positief getest

  •   3516 keer gelezen   Actueel

Pijnacker - Gisteren maakte het Stanislas College in Pijnacker bekend dat een leerling positief getest is op Covid-19. "Dit is een leerling uit havo 5", zo schrijft de rector in een e-mail aan ouders en verzorgers. "Vandaag hoorden we dat een tweede leerling positief getest is. Deze leerling zit in vwo 6. Bij beide leerlingen is de GGD bezig met een bron- en contactonderzoek."

"Vandaag is in een omroepbericht benadrukt dat we de medewerking van alle leerlingen nodig hebben bij het naleven van de regels. Sommige dingen gaan heel goed, zoals het desinfecteren van de handen bij binnenkomst van het gebouw. Dat is voor alle leerlingen vanzelfsprekend geworden. Ook benadrukken we het belang van het afstand houden tot docenten en andere medewerkers van de school", schrijft hij.

"In de lokalen gaat dat vrijwel altijd goed, maar bij de leswisselingen is dat in de praktijk vaak lastiger. Als we allemaal rechts houden in de gangen en als leerlingen bewust ruimte maken als een docent of medewerker door de gang of op de trap loopt, dan kan iedereen hier op school zijn werk zo veilig mogelijk doen. We vragen u om het belang van het naleven van de corona-regels, en met name ook het afstand houden tot alle docenten en medewerkers, met uw zoon of dochter te bespreken. Alvast bedankt voor uw medewerking."

Meer berichten