De Knock-Out Comedy Crew.
De Knock-Out Comedy Crew.

Laat je lief schaterlachen en je relatie is een succes!

Actueel 2.656 keer gelezen

Humor is het allerbelangrijkste in een goede relatie. Samen kunnen lachen, kunnen relativeren, dezelfde humor hebben, het is essentieel in een relatie. Dus trakteer je lief op een avondje lachen in Theater CulturA & Zo.

Op vrijdagavond 14 februari (Valentijnsdag) treedt de Knock-Out Comedy Crew op. Zes totaal verschillende cabaretiers, dus voor elk wat wils. Als je deze avond samen overleeft weet je zeker dat het goed zit tussen jullie. Doe eens iets anders dan rozenblaadjes strooien op de trap en kom naar het theater. Natuurlijk is dit theaterbezoek prima te combineren met een romantisch dinertje in één van de vele restaurantjes in de Dorpsstraat. Bestel kaartjes via www.culturaenzo.nl en wie weet schiet jouw cupidopijl recht in het hart. Maar dat is niet alles wat er te doen is in CulturA & Zo op de Dag van de Liefde. In de ochtend wordt er een film vertoond over een opbloeiende liefde tussen oudere mensen, The Leisure Seeker. Want liefde kent geen leeftijdsgrens.

Praatje maken
De film start om 10.30 uur en natuurlijk zit er bij de prijs van 7,50 euro een kopje koffie of thee inbegrepen. Een ideale manier om in de culturele huiskamer van Nootdorp een praatje te maken en nieuwe mensen te ontmoeten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant