SV Nootdorp ging met 1-2 ten onder. (foto Sander de Hollander)
SV Nootdorp ging met 1-2 ten onder. (foto Sander de Hollander) Sander de Hollander

Nootdorp na verlies richting nacompetitie

Sport 1.113 keer gelezen

Na het pijnlijke verlies van twee weken geleden tegen LFC (5-1) wilde Nootdorp zich tegen het Wateringse VELO revancheren.

De ploeg van trainer Jeroen Struijs wist weer niet te winnen, het werd 1-2. ‘’Mega zuur dit’’, begon Struijs. ‘’Deze is heel onnodig, want we gaven niet heel veel weg. Heel weinig zelfs’’, sloot aanvoerder Rodney Ebing zich bij zijn trainer aan.
De openingsfase waren voor de bezoekers. Daarna groeide Nootdorp in de wedstrijd en kwam acht minuten voor rust op voorsprong. Een vrije trap van Mitchell Abdoel werd binnengekopt door Joey van Maaren.

‘’Na rust hebben we gewoon te weinig gevoetbald’’, zei Ebing. Vlak voor het einde viel de 1-1, maar daar zat een vleugje buitenspel aan vast. ‘’En dan valt snel erna ook nog eens de 1-2’’, klonk Struijs teleurgesteld.
Toen bekend werd dat zowel Den Hoorn als TAC hun wedstrijden hadden gewonnen, werd duidelijk dat Nootdorp zich klaar kan gaan maken op nacompetitie voetbal voor lijfsbehoud.