Logo telstar-online.nl
Een jeugdige André Remmerswaal ploetert per mountainbike. (Foto: archief)
Een jeugdige André Remmerswaal ploetert per mountainbike. (Foto: archief)

Inschrijving RunBikeRun loopt heel goed

  •   keer gelezen   Sport

Zondag 17 november wordt voor de dertigste keer "De Viergang RunBikeRun" in Pijnacker georganiseerd.

De inschrijving loopt goed, men kan wel zeggen dat het storm loopt. Men heeft nog vijf weken om in te schrijven, maar de tijd gaat snel, vliegt voorbij. Zoals ook de deelnemers atleten en atletes voorbij snellen met hardlopen en mountainbiken in zowel de wedstrijd- als recreantencategorie. Er wordt een "volle bak" verwacht.

Deelnemen aan de RunBikeRun betekent vijf kilometer hardlopen, twintig kilometer mountainbiken en nog eens 2,5 kilometer hardlopen. Alles grotendeels over onverharde paden. Wat modder hoort erbij en ervaren deelnemers weten dat: Pijnacker staat garant voor een zwaar parcours. En de weersomstandigheden kunnen een rol spelen.

Zondag 10 november zal er een parcoursverkenning op de mountainbike plaatsvinden onder leiding van een parcours-verantwoordelijke. Vertrek om 10.00 uur vanaf de Tinteltent van IJsvereniging Pijnacker.

Als recreant kan men promotie maken naar deelname aan de wedstrijd. Diverse deelnemers hebben daar plezierige ervaringen mee. Men kan nog deelnemen als solo- of duo-deelnemer. Er zijn nog een aantal startplaatsen, maar wil men nog mee doen dan moet men wel snel zijn. Inschrijven kan op: runbikerunpijnacker.nl

Meer berichten