Logo telstar-online.nl
Oliveo en RKDEO komen elkaar wel tegen maar deze keer niet binnen de lijnen.
Oliveo en RKDEO komen elkaar wel tegen maar deze keer niet binnen de lijnen.

PLUS Sabine Zondag Dorpentoernooi in aantocht

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker-Nootdorp - In het kader van haar zeventigjarig bestaan heeft DSVP vorig jaar besloten het enkele jaren geleden ter ziele gegane dorpentoernooi van Pijnacker-Nootdorp nieuw leven in te blazen.

De eerste editie vorig jaar was een groot succes. Reden voor de deelnemende verenigingen DSVP, Oliveo, RKDEO en SV Nootdorp om van het toernooi een jaarlijkse traditie te maken. Dit jaar organiseert RKDEO uit Nootdorp het toernooi op donderdag 22 en zaterdag 24 augustus 2019. De verenigingen zijn blij dat Plus Sabine Zondag uit Pijnacker haar naam ook de komende jaren aan het toernooi wil verbinden en het evenement in financiële en materiële zin ondersteunt. Wat de verenigingen betreft is het naast het sportieve element een mooie graadmeter hoe het er met de voorbereiding op het nieuwe seizoen voorstaat. Daarnaast is het een treffen van verenigingen die elkaar niet in competitieverband tegenkomen. De wethouder met onder andere sport in zijn portefeuille, Peter Hennevanger, heeft toegezegd op 24 augustus 2019 de wisselbekers uit te zullen reiken.

Op 22 augustus om 19.00 uur spelen RKDEO en DSVP tegen elkaar en tegelijk ook Oliveo en SV Nootdorp. Op zaterdag 24 augustus treft Oliveo DSVP en RKDEO SV Nootdorp. Dan is de aanvangstijd 17.00 uur. De opwarmer die dag is de vrouwenmatch tussen RKDEO en DSVP, vanaf 14.30 uur.

Meer berichten