Logo telstar-online.nl
Heren 1 gaat de strijd aan tegen eredivisieploeg HAR&O.
Heren 1 gaat de strijd aan tegen eredivisieploeg HAR&O.

Handbalheren gaan de strijd aan tegen eredivisieploeg

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker - Heren 1 van Oliveo Handbal neemt het woensdag 7 december op tegen HAR&O, een Rotterdams team dat sinds dit seizoen uitkomt in de eredivisie. Het gaat om een voorronde om de beker. De wedstrijd begint om 20.30 uur. Dames 1 neemt het donderdagavond 8 december op tegen Heerle. Deze wedstrijd start om 20.00 uur. De toegang bedraagt € 2,00.

Het team van Edwin Hofland was zaterdag 3 december strijdvaardig in de wedstrijd tegen Westlandia. Oliveo bleef het team uit Naaldwijk steeds een stapje voor en sloot de spannende strijd af met 33-31. Met deze punten stijgt HS1 een treetje op de competitieladder van de tweede divisie.

Handbaldames
Dames 1 van Oliveo Handbal verloor zaterdag het duel om de laatste plaats in de tweede divisie van VHC uit Valkenswaard. Na een gelijkopgaande strijd in de eerste helft, nam VHC de tweede helft het initiatief. Aanvallend had Oliveo het moeilijk met de 5:1-dekking van VHC en VHC kwam te makkelijk door de Oliveoverdediging. De laatste twintig minuten liep VHC langzaam maar zeker weg van Oliveo. Bij 23-29 probeerde het team van André de Waal het tij nog te keren met een offensievere dekkingsvorm; iets van de scherpte kwam terug. Na de 27-34 nederlaag blijft het vorig seizoen gepromoveerde DS1 met twee punten uit negen duels de hekkensluiter en moet het toezien hoe de concurrentie langzaam uit het zicht verdwijnt. 

Oranjedames
Oliveo Handbal volgt gespannen de verrichtingen van de Oranjedames op het EK met de uit Pijnacker afkomstige Danick Snelder als aanvoerster. Helaas was Duitsland zondag in het openingsduel met 30-27 net te sterk. Meer via www.oliveohandbal.nl.

Meer berichten