Voetbal in Nootdorp

Sport 58 keer gelezen

Nootdorp - Afgelopen zaterdag hebben de Nootdorpse ploegen de voorbereiding, inclusief bekerwedstrijden, met een goed gevoel afgesloten.

SV Nootdorp boekte 's-middags een 2-0 overwinning op streekgenoot DSO en werd daardoor poule winnaar en is door naar de volgende ronde. De eerste helft was saai en doelpuntloos. In de tweede helft begon SV Nootdorp feller aan de wedstrijd wat beloond werd met doelpunten van Marcley Manuela en Gerard Rust.

RKDEO ging op een, voor beide zondagploegen, wat vreemd tijdstip ten strijde tegen TOGB. Op zaterdagavond om zeven uur werd er afgetrapt in Berkel en Rodenrijs. Al snel scoorde Ricardo Rosario Lopes Landim voor RKDEO de openingstreffer.

Uitgeschakeld
Na bijna een uur spelen verdubbelde Rosario de marge en na vijf kwartier maakte RKDEO binnen enkele minuten het karwei af en scoorde Tom Simonis en Ryan Lugtigheid het derde en vierde doelpunt, eindstand 0-4. RKDEO eindigde door deze uitslag op de derde plaats in de poule en is verder uitgeschakeld voor de beker maar gaat wel met een goed gevoel het competitie seizoen 2016-2017 starten.