Logo telstar-online.nl

Fietstochten in Nootdorp en Pijnacker

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker-Nootdorp - Komende zondag zijn er twee leuke familiefietstochten in Pijnacker en Nootdorp.

De RK-kerk van Nootdorp organiseert zondag 2 juni een fietstocht door Nootdorp en omstreken. Er zijn twee tochten uitgezet: één (gezins)fietstocht van 15 kilometer én een fietstocht van 35 kilometer. Door het oplossen van een puzzel zijn er drie prijzen te winnen. Bovendien is er een prijs door Jumbo beschikbaar gesteld voor wie bij het aanmelden de meeste kassabonnen inlevert. Bij een post zijn er een gratis hapje en drankje te verkrijgen.

Aanmelden voor de tocht kan op 2 juni tussen 11.00 en 13.00 uur in het parochiehuis Veenweg 36, Nootdorp. Kosten: kinderen gratis, volwassenen € 5,00. De opbrengst komt ten goede aan de restauratie van de Bartholomeuskerk. Meer inlichtingen: cfw.barthlomeuskerk@gmail.com Voor informatie ook: Piet Mooijman, telefoon 015 – 310 8379.

Fietspoldertocht
In Pijnacker is de Fietspoldertocht. Door het slechte weer was de 26ste fietspoldertocht op Tweede Pinksterdag afgelast. Het is nu zondag 2 juni. De start is vanaf het clubgebouw van Oliveo Voetbal aan de Sportlaan in Pijnacker tussen 10.30 tot 12.00 uur. Ook is het mogelijk mee te doen met fotopuzzel. De route gaat richting Schiedam en is ongeveer 35 kilometer lang en onderweg is er een appeltje voor de dorst.

Meer berichten