Logo telstar-online.nl

DSVP gaat speeltuin opknappen

  •   keer gelezen   Sport

Pijnacker - De speeltuin in het gazon voor de kantine van DSVP maakt. Na vele jaren goede dienst thans een wat armoedige indruk. Voor een aantal leden aanleiding om een actie op te starten voor de aanleg van een nieuwe speeltuin met nieuwe en duurzame speelwerktuigen. Relaterend naar de clubnaam wordt deze speeltuin De Speeltuin Van Pijnacker genoemd.

De gedachten gaan daarbij uit naar een fors centrum met daaromheen wat kleinere speelwerktuigen. Ook wordt er gedacht aan de aanleg van een pannaveld. Via de DSVP-website kunnen de leden binnenkort aangeven naar welk model de voorkeur uitgaat. Om aan de benodigde financiën bij elkaar te krijgen zijn de initiatiefnemers een loterij gestart met als prijzen onder andere een Sony 102 cm flatscreen ter waarde van 729 euro, een Urban fiets ter waarda van 599 euro en een Samsung fotocamera. De businessclub en de club van 100 hebben al een bijdrage toegezegd. Ook Expert Berkel, Wijtman tweewielers en Kantoorboekhandel Van Atten participeren in deze actie voor de jeugd.

De trekking van de loterij vindt plaats op 22 mei aanstaande. Het gaat dus om een bliksemactie. De loten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij de leden. Voor informatie: 015 - 369 3209 of 015 - 369 2691 of 015 - 364 0443.

Meer berichten