HB1 bekert tegen landskampioen Hellas

Sport 73 keer gelezen

Den Haag - Zaterdag 20 juni stond Heren B1 van de coaches Henny van Bemmelen en Mieke van Veen tegenover Nederlands Kampioen Hellas in de finale om de Ruud Adema Bokaal.

Voor HB1 stond er niets op het spel; deze finaleplaats was al een mooie plaats voor de dit jaar sterk gegroeide ploeg. Natuurlijk speelden de zenuwen hen parten en was er balverlies. Ook keeper Jeroen Rood was even op zoek naar zijn vorm. Na tien minuten speelde Oliveo zijn eigen offensieve spel en Hellas stond met de voorsprong van 14-15 in de rust flink onder druk.

Tweede van Nederland

Hoek van Holland/Scheveningen - Zondag 21 juni liet Heren B1 op het strand van Hoek van Holland zien dat ze ook beachklasse in huis hebben. Het team plaatste zich in de voorrondes wederom voor een plaats op het NK-Beach in Scheveningen.

Op 27 juni kwam het na de zware wedstrijden tegen eersteklassers Berdos, Loreal en Groene Ster in de kruisfinale tegenover Fulmen uit Amersfoort te staan. Door te winnen van deze eersteklasser veroverde Oliveo een finaleplaats in het Beachstadion. Meer over Oliveo Handbal via www.oliveohandbal.nl

Meer over het beker- en beachtoernooi in de Telstar van woensdag

Beachtoppers: invalcoaches Mieke van Veen en Marianne Nooijen, Edwin Nooijen, Jeroen in den Bosch, Kevin van der Hoeven, Jimmy Glimmerveen, Tom Drummen en Iason Vassiliadis. Vooraan: Benny Hogervorst, Mike van Bemmelen, Jeroen Rood en Jan Willem Manenschijn. Verhinderd was coach Henny van Bemmelen. Foto: Angelo van der Hoeven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant