Heren 1 met de scheidende Luuk Haye en keeper Koen Franke. (foto Wilma Alleblas)

Handbalheren van Oliveo naar de vierde plek

Sport 1.246 keer gelezen

Heren 1 van Oliveo Handbal heeft zaterdag 6 april goede zaken gedaan. Thuis werd Tremeg uit Gemert met ruime cijfers verslagen, waardoor de ploeg uit Pijnacker over de tegenstander heen wipte naar plek vier in de Tweede Divisie. Het team van De Waal & Lorist trakteerde het publiek op uitstekend handbal tijdens de laatste thuiswedstrijd. Het was 17-13 met rust.

De wedstrijd eindigde met 32-24. Daarna werden keeper Koen Franke en speler Luuk Haye door de selectie bedankt voor hun jarenlange inzet voor het team en voor hun vereniging. Beiden zijn komend seizoen niet meer beschikbaar. Als aandenken ontvingen zij een lijst met hun shirt en de nodige foto’s van hun handbalcarrière. Zondag speelt HS1 de laatste wedstrijd van dit seizoen in Rotterdam tegen Feyenoord Handbal om 11.50 uur.

Dames 1 verloor met 25-32 van Westlandia. De eerste helft stond het team niet scherp. Daarna stond er een goed spelende ploeg, maar Oliveo kon het verschil niet meer goedmaken. Zaterdag reist DS1 af naar Heerle waar Oliveo het tegen de nummer drie opneemt in de Hoofdklasse. HS2 verloor 6 april van Gemini in de Hoofdklasse en speelt zondag ook de laatste wedstrijd thuis. HA1 is in de Jeugddivisie in de middenmoot geëindigd.