Nando Leijenhorst op weg naar een doelpunt tegen Twente. (foto Wilma Alleblas)

Handbalheren van Oliveo winnen in Hengelo

Sport 974 keer gelezen

Heren 1 van Olveo Handbal won zaterdag met 16-25 van Handbal Twente. Het was 6-12 met rust. De lastige uitwedstrijd werd vooral in de dekking gewonnen. Zowel in de eerste helft als in het begin van de tweede helft wist de verdediging de aanval van de thuisploeg goed te stoppen. Aanvallend had Oliveo het lastiger.

Het snelle en beweeglijke spel van de ploeg van De Waal & Lorist werd bemoeilijkt, omdat er zonder hars gespeeld moest worden. Gesteund door een trefzekere Luc van Steenbergen en een goed keepende Joeri Schreuders pakte Oliveo belangrijke punten in de Tweede Divisie.

Dames 1 wint van Feyenoord

Het team van coach Robin Vendeloo kwam thuis met twee punten; DS1 won nipt met 24-25 de spannende wedstrijd tegen Feyenoord. Het staat daarmee tweede in de Hoofdklasse.

Zondag won HS2 in de Hoofdklasse met 30-24 van Volendam. Jeugdkeeper Siebe Hermans zat op de reservebank en mocht halverwege de tweede helft onder de lat. Hij keepte een prima partij en keerde zelfs een strafworp. Zaterdag spelen beide selecties weer vanaf 19.00 uur in Het Nest. DS1 ontmoet DWS en Reehorst komt op bezoek voor HS1. Meer via www.oliveohandbal.nl.