Heren 1 vlak voor de wedstrijd tegen Ventura met Welp van de Week Tijs. (foto Mieke van Veen)
Heren 1 vlak voor de wedstrijd tegen Ventura met Welp van de Week Tijs. (foto Mieke van Veen)

Handbalheren van Oliveo starten het nieuwe jaar zonder fouten

Sport 1.431 keer gelezen

Heren 1 van Oliveo Handbal heeft zaterdag de herstart van de zaalcompetitie goed doorstaan. Het bezoekende Ventura uit Schiedam werd met een eindstand van 33-24 teruggewezen. Een gewaarschuwd Oliveo – het verloor de heenwedstrijd – trok gemotiveerd ten strijde en was vanaf het begin de bovenliggende partij. Met een prima spelende Luc van Steenbergen en Max Langelaan stond Oliveo snel voor. Met rust was het 19-13. Na 32-20 slopen slordigheden in het spel; Ventura profiteerde hiervan met vier treffers op rij. Het slotakkoord was voor Johna Kempers. Jeugdspeler Rohan van der Vliet maakte zijn debuut.

Zondagmiddag hield Oliveo Handbal de Nieuwjaarsreceptie. DC1 ontving uit handen van de Commissie Vrijwilligerszaken de prijs van Team van het Jaar. Denise Westphal kreeg de titel Jong Aanstormend Talent, omdat zij veel doet voor de jeugd en naast keepen ook een team coacht.

Inge de Kroon ontving uit handen van de naamgever de Piet van Adrichem Trofee vanwege al haar vrijwilligerswerk de afgelopen twintig jaar. Henny van Bemmelen werd in een Oliveozonnetje gezet. Hij is door de ALV van november benoemd tot Erelid. Bemmel betekent al veertig jaar veel voor de cub als speler, scheidsrechter, bestuurslid en coach.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant