Afbeelding

Gratis voorstelling voor alle sportclubs uit Pijnacker-Nootdorp

Sport 743 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel ouders en trainers / coaches herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op maandagavond 16 mei in Nootdorp te zien is. Meld je nu aan, want vol is vol!

In de voorstelling zien we een vader die het positiever probeert te doen richting zijn zoon. Thuis, rond school én bij zijn sportclubs. Want dat zou goed werken, heeft hij gehoord. Maar blijkt nog niet zo makkelijk te zijn... Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of begeleidt! Van de stichting Positief Coachen, die al eerder in deze regio succesvolle uitvoeringen gaf.

De uitvoering op 16 mei aanstaande is voor iedereen bij de sportclubs in de gemeente Pijnacker-Nootdorp: ouders, trainers / coaches en bestuurs- en commissieleden. Zo is voetbalclub DSVP een actie gestart om met alle ouders deze voorstelling te beleven. Het wordt gehouden in theater CulturA & Zo (Dorpsstraat 7, Nootdorp). De inloop is vanaf 19.45 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot 21.15 uur.

De toegang is gratis! Wel moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via: www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer. De voorstelling wordt georganiseerd door voetbalvereniging DSVP uit Pijnacker, Team4Talent en CulturA & Zo.

Uit de krant