Afbeelding
FOTO'S

Diefstal cosmetica in Zoetermeer, dieven op bewakingsbeelden

Regio 106 keer gelezen

Zoetermeer - Een groep van twee mannen en twee vrouwen neemt in december voor een aanzienlijk bedrag aan cosmetica weg in Zoetermeer. De vier zijn door beveiligingscamera's vastgelegd.

Er is voor 1682 euro aan L'Oreal producten en USB-sticks in hun tas verdwenen. Dat gebeurde op donderdagmiddag 10 december bij het Kruidvat aan het Kentgensplein in Zoetermeer. Op camerabeelden is te zien dat eerst een man en vrouw binnenkomen, gevolgd door nog een vrouw. Een paar seconden later komt dan een wat oudere man binnen. Een van de vrouwen staat dan al bij het rek met cosmetica-artikelen.

De andere vrouw krijgt dan een lege tas aangerijkt van de oudere man en vervolgens halen de twee vrouwen het rek leeg en stoppen alles in de tas. De jonge man staat op de uitkijk en besluit de vrouwen te gaan helpen, terwijl de oudere man rustig staat te wachten. Wanneer te tas vol is, neemt de oudere man deze mee en verlaat het viertal de winkel.

Vragen
Kent of herkent u de cosmeticadieven op de camerabeelden, al dan niet in combinatie met elkaar? Neem dan contact op met de recherche in Zoetermeer via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. U kunt ook het tipformulier onderaan dit bericht invullen, zodat de recherche contact met u op kan nemen. Anoniem invullen is ook mogelijk.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant