Afbeelding

Attentie voor een attentie

Regio 51 keer gelezen

Regio - RET komt met een actie voor de gedupeerde abonnementhouders. Vanaf woensdagmiddag kan er via een aanvraagformulier, dat op de website van de RET komt te staan, een attentie worden aangevraagd.

Op 9 juni protesteerden de vakbonden tegen de bezuinigingsplannen van het kabinet. Daardoor reden er 24 uur lang geen trams, bussen en metro’s. RET vindt het vervelend dat reizigers last hebben gehad van de vakbondsactie tegen de bezuinigingsplannen. De attentie is geen formele compensatie voor de reizigers die een claim hebben ingediend.

“De actie is bedacht naar aanleiding van de overlast, maar vooral ook naar aanleiding van alle ontvangen begrip en steun van reizigers,” aldus algemeen directeur Pedro Peters. “Het is een aardigheidje voor alle abonnementhouders die dit leuk vinden.”

Attentie

De week-, maand- en jaarabonnementhouders van de RET hebben de mogelijkheid via de website een attentie aan te vragen. Zij kunnen kiezen uit een RET-dagkaart, een RET Fast Ferry-dagkaart of een voucher van Brood Express.

De abonnementhouders worden via verschillende middelen op de hoogte gebracht van deze actie. Zo komt er een aparte nieuwsbrief, staat het op de website (www.ret.nl) en wordt er gecommuniceerd via Twitter.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant