Opsporing Verzocht: baby ontvoerd

Regio 5 keer gelezen

Delft - Politie Haaglanden onderzoekt de verdwijning van de negen maanden oude baby Ali al Aqol. Het jongetje is zaterdag 22 november door zijn vader (32 jaar) meegenomen vanuit een woning aan het Dirk Costerplein. Op het adres woont de moeder van Ali.

De vader van het kind belde zaterdag bij de woning aan en wilde zijn zoontje zien in het kader van een bezoekregeling. Aangezien de 20-jarige moeder even niet thuis was, nam de vader het kindje over van haar zus en liep er direct mee naar buiten. De man stapte in een goud kleurige Citroen Xara en reed weg in onbekende richting.

Tot op heden is de baby niet teruggebracht door de vader. De man en de baby zijn vooralsnog onvindbaar. De politie sluit niet uit dat de man met zijn zoon naar Irak wil gaan. Het jongetje is 9 maanden oud heeft zwart krullend haar en bruine ogen. De baby droeg op het moment van ontvoering een blauwe jas met een bruin/blauwe trui en witte Nike schoentjes.

Politie Haaglanden en bureau Jeugdzorg maken zich zorgen over de baby en de gemoedstoestand van de vader. Weet u waar de vader of de baby verblijft? Belt u dan direct de politie in Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Het belang van het kindje staat daarbij voorop.

> Update: foto vader


Grotere kaart weergeven

Uit de krant