Afbeelding

Bat Crab wint Dorps got Talent II

Dorps got talent 108 keer gelezen

Delfgauw - Dorps got Talent was wederom een groot succes. Veertien dorpstalenten lieten zich van hun beste kant zien. De band 'Bat Crab' ging er met de felbegeerde eerste plaats vandoor. Tweede werd Nienke Strik met een prachtige ballad, plek drie was voor pianoman Elmar Verhagen.

“Van deze band gaan we in de toekomst zeker horen”, besloot juryvoorzitter Nico Oudhof zijn commentaar. De vijfkoppige rockband Bat Crab vlamde de pan uit en maakte de avond compleet met een handvol toegiften. Natuurlijk liet de jury niet in het midden dat de andere dertien talenten ook een geweldige prestatie hebben geleverd. Op het Bart Dekkerveld in Delfgauw faciliteerde de plaatselijke Oranjevereniging gisteravond de tweede editie van Dorps got Talent.

De trotse winnaars Cheryl, Bjorn, Tim, Chris en Richard hebben een rondvlucht gewonnen van plaatselijk ondernemer Peter van Koppen. Daarnaast kregen zij een prachtige Dorps got Talent taart aangeboden van Big Bang Cake. De gehele top drie mag overigens aantreden op het Taallente-festival van bibliotheek Oostland. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant