Afbeelding

Dorps got Talent II van start!

Dorps got talent 13 keer gelezen

Pijnacker-Nootdorp - Na het gigantische succes vorig jaar van de eerste editie van Dorps got Talent, zoekt de Telstar opnieuw dorpstalent. Opgeven kan vanaf vandaag!

 - GEEF JE NU OP EN MAAK KANS OP EEN GIGANTISCHE PRIJS! -

Kom jij uit Pijnacker, Nootdorp of Delfgauw en heb je een bijzonder talent? Kun je bijvoorbeeld heel mooi zingen of dansen, zit je in een bandje en wil je doorbreken? Dan is het tijd om je op te geven voor de tweede editie van Dorps got Talent!

Wat moet je doen?
Zet jouw film op Youtube en stuur de link naar dorpsgottalent@telstar-uitgeverij.nl. Vergeet niet je naam, leeftijd en woonplaats te vermelden. Alle ontvangen filmpjes worden binnenkort op Telstar Online geplaatst en aan het eind van de inschrijvingsperiode op vrijdag 30 maart maken wij een selectie.

Finale
Dan kan het stemmen beginnen: de talenten met de meeste stemmen belanden in de finale op vrijdag 27 april in de grote feesttent van de Oranjevereniging in Delfgauw. Zet het alvast in je agenda!

Groot talent
Dorps got Talent is de springplank naar een bijzondere carrière. Zo staat de winnares van vorig jaar, Suze van der Meijden, momenteel in the Voice Kids en deed finalist Paula van den Broek mee aan Holland's Got Talent. Volg ons ook op Twitter via @dorpsgottalent.

Uit de krant