Sandra en medewerkster Odette zijn bezig met de laatste loodjes. Zaterdag wordt de opening verricht door een bijzondere persoon in het leven van Sandra.
Sandra en medewerkster Odette zijn bezig met de laatste loodjes. Zaterdag wordt de opening verricht door een bijzondere persoon in het leven van Sandra.

Tweede vestiging Sandra's Haircare zaterdag open

Actueel 2.493 keer gelezen

Komende zaterdag 28 september om 15.00 uur is de officiële feestelijke opening van de tweede vestiging van Sandra's Haircare. Ze is al zeven jaar gevestigd op het hoekje van de Oudeweg en de Dorpsstraat en nu komt er een tweede zaak bij aan de Laan van Nootdorp 83, aan de voorzijde van Winkelcentrum Parade.

Een tweede vestiging was alleen al nodig omdat de vestiging in de Dorpsstraat steeds meer uit zijn voegen barst(te). Het is in de voorbije zeven jaar alleen maar drukker geworden. Eigenaresse Sandra Ripken hoopt de toeloop nu een beetje te kunnen spreiden over twee vestigingen en natuurlijk wil ze graag een nieuw publiek aanboren voor wie de Dorpsstraat misschien toch wat te ver weg was.

De tweede vestiging van Sandra's Haircare ligt bij de entree van 'nieuw Nootdorp', zou je kunnen zeggen. Mensen die vanuit Ypenburg vanaf de Veenweg over de Laan van Nootdorp bij de Parade aankomen, zien de tweede 'winkel' van Sandra's Haircare meteen aan de rechterhand. Het adres is Laan van Nootdorp 83.

De nieuwe vestiging is negentig vierkante meter groot. Dat is dertig meter groter dan de zaak in de Dorpsstraat. De inrichting van de nieuwe zaak is goed te vergelijken met de eerste vestiging: stijlvol, strak en toch sfeervol, met leuke verrassende accenten.

De 'verbouwers' van John de Koning en de technici van Schouten Elektrotechniek en nog wat aanverwante bedrijven hebben uitstekend werk geleverd. De hele boel is gestript en opnieuw opgebouwd. Ook partner Ron en de kinderen Steffi en Gino hebben veel werk verzet.

Sandra is zeventien jaar zelfstandig ondernemer en heeft een duidelijke visie op wat een salon sterk maakt. De kracht wordt gevormd door het team van rond de vijftien medewerk(st)ers die in veel gevallen al heel lang voor Sandra werken en het klappen van de zweep kennen. Ze zijn goed opgeleid en houden hun vak bij doordat Sandra regelmatig workshops en trainingen organiseert. Die zijn buiten werktijd maar altijd leerzaam én gezellig.

Een sterk punt is ook: iedere klant wordt gastvrij ontvangen en krijgt alle benodigde aandacht. Iedereen is er welkom: man, vrouw, kind, ongeacht leeftijd. Alle denkbare behandelingen worden gedaan, waarbij de kunst van het kleuren best even apart genoemd mag worden. De salon werkt met onder meer Goldwell en Olaplex.

De opening wordt uiteraard een feest maar eigenlijk is bij Sandra's Haircare iedere dag een feest. Vanaf zaterdag op twee locaties dus: Dorpsstraat 2, 2631 CT, Nootdorp en Laan van Nootdorp 83, 2631 GS Nootdorp. Telefoon: 015 – 310 79 79; www.sandrashaircare.nl; sandra@sandrashaircare.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant