Aanmelden is vanaf nu mogelijk.
Aanmelden is vanaf nu mogelijk.

Aanmelden voor Vrijheidsmaaltijd op 5 mei

Cultuur 1.063 keer gelezen

De Rotary Club Pijnacker-Nootdorp organiseert dit jaar voor de derde keer een gezamenlijke Vrijheidsmaaltijd. Deze vindt plaats op zondag 5 mei a.s. in De Knoop, het clubgebouw van Scouting Nootdorp, Laakweg 2c in Nootdorp. De inloop is vanaf 17.15 uur, de eindtijd ca. 20.00 uur.

Vrijheidsmaaltijden worden in heel het land georganiseerd op 5 mei. De maaltijden zijn er in alle vormen en maten. De basis is een recept van chef Nick Toet die je onder andere kunt kennen van het tv-programma De Taarten van Abel. De Vrijheidsmaaltijd vindt plaats in een informele sfeer en zorgt voor bijzondere ontmoetingen aan de eettafel. De Vrijheidsmaaltijd wordt dit jaar muzikaal omlijst door Harmonie Nootdorp, natuurlijk met muziek uit de bevrijdingstijd! Je bent van harte uitgenodigd voor deze maaltijd, deelname is kosteloos, je bent gast van de Rotary Club Pijnacker-Nootdorp, die deze bijeenkomst organiseert in samenwerking met Scouting Nootdorp. Er is gelegenheid om ter plekke te doneren voor Oekraïne. Meld je s.v.p. vooraf (uiterlijk maandag 29 april) aan bij het secretariaat van de Rotary Club Pijnacker-Nootdorp via events@rotary-pn.nl.

Rotary Club Pijnacker-Nootdorp is internationaal actief en ook landelijke doelen worden gesteund. In de regio en zeker lokaal is ook genoeg te doen: bijdragen in kennis, helpende handen of (financiële) ondersteuning. Meer informatie: rotary-pn.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant