Afbeelding

Boomer komt naar Delfgauw

Algemeen 850 keer gelezen

Boomer, de blauwe beer uit de nieuwe familiefilm Wonder Park, is op 6 april op bezoek bij het Delfgauwse speelparadijs. Boomer is vanaf 11:45 tot 12:45 te gast. In samenwerking met de filmstudio geeft men ook nog een grote prijs weg: toegang voor twee kinderen en twee volwassenen tot de meet & greet op 6 april en het gezelschap mag op zondagochtend 7 april naar de landelijke première van de film in Pathé Arena in Amsterdam.

Monkey Town Delft is een van de grotere indoor speelparadijzen in de provincie. Buiten het  gigantische speeltoestel om, beschikt men ook over fitness voor ouders, een lasergame, zalen en een 5D-bioscoop. Volgens woordvoerder Micha Reij "is alleen een goed product natuurlijk een ding, maar hechten wij ook zeer veel waarde aan extra entertainment." Volgens hem is het dan ook geen toeval dat Boomer nu juist in deze vestiging langskomt. "Onze gasten weten dat wij graag goed entertainment aanbieden, en een titel als Wonder Park past mooi in dat straatje."

Meivakantie
In de meivakantie is er ook extra entertainment: zo is mascotte Oehlie is meerdere dagen te vinden in het indoor speelparadijs (niet in peuterzone), komt Barry's Piratenshow langs, is Rogier de Avonturier er en komt DJ Blijwin ook nog eens langs. Voor het volledige programma kan men op de Facebookpagina kijken (@monkeytowndelft) onder het kopje 'Evenementen'.

Wonder Park vertelt het verhaal over een bijzonder pretpark waar de fantasie van een creatief meisje genaamd June werkelijkheid wordt. Met de stemmen van o.a. Stefania (June), Jan Kooijman (pap), Tim Douwsma (Peanut), Peggy Vrijens(Greta), Matheu Hinzen (Banky), Jannemien Cnossen (mam), Frans Limburg (Boomer), Murth Mossel(Gus) en Roué Verveer (Cooper). WONDER PARK draait vanaf 12 april in de bioscoop in 3D, in de originele en Nederlands gesproken versie.

Monkey Town Delft
Monkey Town Delft is gelegen aan de Rijksstraatweg 39 in Delfgauw en is zowel per auto, fiets als bus goed bereikbaar. Het indoor speelparadijs is dagelijks van 09:00 tot 18:00 open en op vrijdag en zaterdag tot 20:00. Op deze dagen kan er door de uitgebreide horeca ook gedineerd worden.  Parkeren is op het eigen parkeerterrein gratis. Voor meer informatie, kijk op www.monkeytown.eu/delft of kijk op Instagram en Facebook: @monkeytowndelft.

Uit de krant

Uit de krant