Afbeelding

Bazaar Veenhage voor aanschaf nieuwe rolstoelbus

Actueel 664 keer gelezen

De jaarlijkse bazaar in Woonzorgcentrum Veenhage is zaterdag 27 oktober van 10.00 tot 16.00 uur aan de Meidoornlaan in Nootdorp. Er is veel te koop en te doen. De prijzen van de loterij en het Rad van Fortuin zijn dankzij donaties van de lokale winkeliers, restaurants en de Vrienden van Veenhage extra groot en zeer de moeite waard! De netto opbrengst is ten bate van de aanschaf van een rolstoelbus.

Er zijn allerlei leuke kraampjes met cadeauartikelen. Ook is er een uitgebreide tweedehandsmarkt met onder andere brocante, (licht) antiek, speelgoed, huishoudelijke artikelen, spelen en speelgoed en worden er weer bloemstukjes, groenten en fruit verkocht. Leuk is het ritje met paard en wagen dat kon worden gereden. De gehele opbrengst van de bazaar is voor de rolstoelbus van Veenhage – De Weidevogelhof.

Ook dit jaar is er weer een loterij en draait het Rad van Fortuin met leuke prijzen zoals een zeer goed gevulde boodschappentas, dinerbonnen, een fiets, een ipad en veel meer. U kunt gerust de hele dag blijven. De inwendige mens komt namelijk niets te kort: koffie, thee, drank met wat lekkers en niet te vergeten de ovenverse gevulde koeken. Verder broodjes met ter plekke klaargemaakte hamburger en saté. Allemaal even lekker. Even relaxen en dan verder de bazaar bekijken. De organisatie rekent weer op veel mensen en hoopt op een flink bedrag voor de rolstoelbus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant