Afbeelding

Ontmoet natuurvereniging NMP tijdens de Bieslanddagen

Actueel 414 keer gelezen

Op 1 en 2 september presenteert de vereniging voor Natuur- en Milieubescherming Pijnacker (NMP) zich bij de Bieslanddagen. Tijdens dit jaarlijkse festijn kan je op meerdere locaties in de Polder van Biesland genieten van leuke activiteiten . Kom ook eens kijken bij onze stand op het terrein van Hoeve Biesland, op zaterdag 1 september van 12.00 – 17.00 uur en op zondag 2 september van 10.00 – 17.00 uur.

Biesland vormt samen met de Balij, de Delftse Hout, de Dobbeplas, het Westerpark en het Buytenpark een groene bufferzone tussen de woonwijken van de gemeenten Delft, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Het merendeel van deze gebieden is in de laatste 40 jaar ingericht als recreatie- en natuurgebied. Het is dus vrij jonge natuur. Toch is er een mooie variatie in landschappen ontstaan en valt er veel te beleven. Natuurvereniging NMP houdt vinger aan de pols in het totale gebied. We spreken in op bestemmingsplannen en vergunningaanvragen en hebben periodiek overleg met de betrokken organisaties in het gebied. Zo beheert en beschermt NMP in Pijnacker-Nootdorp de natuur o.a. in de polder van Biesland, en in heel de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Bezoek onze stand en wordt ook lid

NMP staat voor Beleven, Beheren en Beschermen van onze natuur. Het gaat goed met onze vereniging! Toch blijven wij zoeken naar nieuwe leden en vrijwilligers en nemen je graag mee de natuur in zoals op 14 oktober naar de Balij. Kijk voor meer informatie over wat we doen op onze website www.nmpijnacker.nl of ontmoet één van ons bij onze stand tijdens de Bieslanddagen. Je vindt ons op het terrein van Hoeve Biesland, op zaterdag 1 september van 12.00 – 17.00 uur en op zondag 2 september van 10.00 – 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant