Afbeelding

Trotser George Lubben overleden

Actueel 8.564 keer gelezen

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotseling overlijden van George Lubben. George is vanaf het begin betrokken geweest bij de oprichting van Trots Pijnacker-Nootdorp, zo laat de fractie van Trots aan Telstar Online weten.

George is een uniek persoon die heel veel heeft betekend voor de partij Trots op Nederland. Hij heeft niet alleen de afdeling Pijnacker-Nootdorp mede opgericht, maar is ook landelijk actief geweest als penningmeester.

In de jaren tachtig begon de lange politieke carrière van George. Hij was toen actief als voorzitter van de Jeugdraad in Pijnacker. Bijna 10 jaar later richtte hij met enkele anderen de partij Democraten Pijnacker op. Die partij is later bij de fusie van Pijnacker en Nootdorp opgegaan in Leefbaar Pijnacker-Nootdorp. In 2010 stond George Lubben op plek 4 van de kandidatenlijst van Trots Pijnacker-Nootdorp.

Fractievoorzitter Harald van Zielst is nog steeds in shock: "George was er altijd bij. Hij was mijn politieke maatje. Wij hebben in al die jaren aardig wat meegemaakt. Hij had een unieke kijk op de wereld. Wij gaan hem missen."

Tot op het laatst was George betrokken bij Trots Pijnacker-Nootdorp. Hij staat zelfs op de kandidatenlijst voor de aankomende verkiezingen. Of hij hier op mag blijven staan is nog niet bekend. "Het zou een mooi eerbetoon zijn om George op de kandidatenlijst te kunnen houden.", besluit Fractievoorzitter Harald van Zielst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant