Jan Soeterbroek organiseert de kerstsoos.
Jan Soeterbroek organiseert de kerstsoos.

Gezellige kerstmiddag bij De Drie Heeren

Actueel 1.842 keer gelezen

Evenals voorgaande jaren organiseert Jan Soeterbroek weer een gezellige kerstmiddag voor 55+ mensen. Samen met De Poortwachters – de herensoos van de woensdagmiddag - is er een wedstrijd koppelklaverjassen over drie ronden met acht 'giffies'. Als het voor de deelnemers moeilijk is om een klaverjasmaatje te vinden, zorgt de wedstrijdleiding daar voor. Deze is in handen van Raymond van Wielink.

Ook is er aanstaande woensdag 13 december een muziekquiz met platen uit de oude doos. Door een paar sponsors zijn er een paar leuke prijzen beschikbaar gesteld. Na het kaarten en de quiz is er een optreden van het muzikale combo van het Shantykoor Schiehaven. Deze zullen met hun accordeons en gitaar de ongetwijfeld gezellige stemming alleen maar groter maken. Als afsluiting van het geheel is er vanaf ongeveer 19.00 uur een heerlijk buffet geserveerd door chef-kok Rene en zijn assistent Thomas. De kosten voor het buffet zijn € 20,- p.p.

Het koppelklaverjassen gaat om 15.30 uur van start en men wordt verzocht om 15.15 uur aanwezig te zijn. Als men alleen wil kaarten en niet wil deelnemen aan het buffet is dit ook mogelijk. Voor deelname graag even een mailtje naar jansoet@kpnmail.nl of via 06 – 2293 3473.

kerst
upload photo

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant