Afbeelding

Veel waardering voor Lunchroom Öztad

Algemeen 2.689 keer gelezen

Anders dan de naam doet vermoeden kun je bij Lunchroom Öztad ook een heerlijk avondmaal eten, telefonisch of online bestellen en laten bezorgen. De fraaie horecagelegenheid bij de entree van Winkelcentrum Parade is zeven dagen per week geopend, doorgaans 'van tien tot tien'.

Het is een familiebedrijf dat al een kleine tien jaar prima functioneert en steeds weer aan de verwachtingen voldoet. Dat zie je ook aan de waardering voor de kwaliteit van het eten en de bezorging op de eigen site. "Ik moest er even op wachten maar heb toen wel weer heerlijk gegeten", schrijft iemand. Meestal krijgt echter ook de bezorging een groot aantal sterren.

Öztad betekent: originele smaak. Een toepasselijke naam als je de dönerkebabgerechten ziet en proeft die op het menu staan. Schotel halve kip, schotel kip döner, schotel kipsaté, enzovoort. De dönergerechten worden gegrilld op houtskool en dan creëer je een uitstekende smaak. De schotels worden geserveerd met een Turkse broodjes, frites of rijst en dagsverse salade met het oog op de vitamientjes.

Een specialiteit is ook de Turkse pizza en zo zijn er nog veel meer te noemen.  Er is ook een heel voordeelmenu, te veel om hier allemaal op te sommen. Kapsalon is een van de meest populaire gerechten en dat is dan meteen een mooi bruggetje naar het snackassortiment van Lunchroom Öztad. Je kunt er namelijk ook alle Hollandse snacklekkernijen verkrijgen. Van frikandel tot patat en van kroket tot saté.

Je kunt de gerechten afhalen, laten bezorgen of ter plaatse nuttigen. Zowel binnen als buiten is ruime zitgelegenheid in een sfeervolle en intieme ambiance. Bezorgen doet Öztad in Nootdorp, Ypenburg en Leidschenveen. De klanten komen van overal vandaan. Kortom: alle reden om eens kennis te maken met de lekkernijen van Lunchroom Öztad!

Lunchroom Öztad
Laan van Nootdorp 31
2632 GR Nootdorp
015-3642618
www.oztad-nootdorp.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant