Het gezellige team van Van der Goes. Van links naar rechts: stoffeerder Rob, woonstyliste Melissa, verkoper Ben, stoffeerder Martin en eigenaar Perry.
Het gezellige team van Van der Goes. Van links naar rechts: stoffeerder Rob, woonstyliste Melissa, verkoper Ben, stoffeerder Martin en eigenaar Perry.
KOOP LOKAAL

Totaalplaatje op woongebied: Van der Goes

Algemeen 1.174 keer gelezen

In een ruim pand aan de Dorpsstraat in Nootdorp vind je Van der Goes, dé binnenhuisadviseur van Nootdorp. Van der Goes is een echt familiebedrijf en bestaat al ruim tachtig jaar. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer. Eigenaar Perry van der Goes kent de verhalen van zijn opa maar al te goed. "Andere tijden", vindt hij. "Maar de service die wij bieden, het advies en het vakmanschap zijn nog steeds van dezelfde kwaliteit."

Mensen zijn tegenwoordig veeleisender geworden op het gebied van interieur. Het totaalplaatje moet kloppen. "Wij kunnen dat totaalplaatje bieden. Van gordijnen en behang tot een mooie laminaatvloer", vertelt Melissa Cornax, woonstyliste bij Van der Goes. "Daarnaast willen steeds meer mensen advies over hun interieur. Welke kleurcombinaties passen mooi bij elkaar? En wat voor stof moet ik dan kiezen? Wij brengen samen met de klant alle wensen in kaart en geven eerlijk advies." En nee, dat is niet alleen voor mensen met veel geld: "Iedereen kan bij ons terecht. Met wat voor budget dan ook", benadrukt Melissa. Betrokkenheid staat bij Van der Goes hoog in het vaandel. De service is tot in de puntjes verzorgd. "Daarin zijn we echt dat lokale familiebedrijf. De lijntjes zijn kort. Mensen kunnen op ons vertrouwen. Dat levert de beste resultaten op", aldus Perry.

Van der Goes heeft samen met nog 59 andere interieurspeciaalzaken in Nederland de krachten gebundeld. De collectie is daardoor zeer uitgebreid. Neem bijvoorbeeld het huismerk NL Label, A-merk kwaliteit, maar met een heel aantrekkelijk prijskaartje: "Behang, gordijnen, pvc, tapijt, laminaat, vinyl, zonwering. Alles is verkrijgbaar binnen ons huismerk. Elke maand zijn er ook hele leuke acties. De tweede vierkante meter voor de halve prijs bijvoorbeeld. Neem eens een kijkje op de website voor de acties van deze maand."

Van der Goes Wonen en Slapen
Dorpsstraat 64
2631 CV Nootdorp
0153108241
www.vandergoeswonen-slapen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant