Afbeelding

Oliveo kampioen

Algemeen 1.723 keer gelezen

Wat Feyenoord niet lukte, presteerde Oliveo vanmiddag wel: in de voorlaatste wedstrijd kampioen worden. Op eigen veld won de formatie van trainer Martin de Mooij met 2-0 van Zoetermeer.

Oliveo had geen tijd om kampioensstress te voelen: het stond binnen een paar minuten met 2-0 voor door doelpunten van Wessel Kleij en Niels Bentvelzen. Het bleef tot het laatste fluitsignaal 2-0 en vervolgens kon het kampioensfeest losbarsten met blauw vuurwerk en bruisende champagne. Trainer De Mooij en zijn staf eindigden in de baggersloot tussen het veld en de Sportlaan maar kwamen daar lachend weer uit. Na een half uurtje volgde een rondgang door het dorp in een wagen van de Milieu Express. Het bleef nog lang onrustig in en rond de kantine! Na vijf jaar keert Oliveo terug in de 2e klasse waar het zich nooit lang kon handhaven. De bedoeling is dat Oliveo daar nu langere tijd blijft vertoeven.

Het betekent de terugkeer van de derby tegen RKDEO dat vandaag met 5-2 verloor van kampioen Den Hoorn. 

Gisteren won DSVP met 4-0 van Lombardijen, maar omdat de concurrentie ook won is DSVP nog niet helemaal veilig. SV Nootdorp speelde 3-3 en kan zich gaan opmaken voor de nacompetitie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant