Foto: Sander de Hollander
Foto: Sander de Hollander

Veel tips over brand RKDEO

Actueel 2.070 keer gelezen

Nootdorp - De districtsrecherche heeft veel tips binnengekregen over de brand bij RKDEO tijdens de jaarwisseling. Dat zegt politiewoordvoerster Hilda Vijverberg tegenover onze redactie.

"Er zijn gelukkig veel tips binnengekomen. De politie onderzoekt deze tips nog steeds, alsmede de verbanden", aldus Vijverberg. Het gerucht gaat dat er een brandbom naar binnen is gegooid en het lijkt dan ook een gerichte actie. Vijverberg wil in het kader van het onderzoeksbelang nog niets zeggen over de oorzaak van de brand. "Wél kunnen wij bevestigen dat er sprake is van brandstichting", zo zegt ze.

Geen aanhouding
Ondanks de vele tips, is er nog niemand aangehouden voor de brand. Ook is er nog niemand verhoord. "De politie heeft nog geen verdachten gesproken", weet ze. "Nog steeds ontvangen wij graag tips van bewoners die iets weten van de brandstichting", benadrukt Vijverberg tot slot. Dat kan via het nummer 0900-8844. Indien men wel informatie heeft, maar anoniem wenst te blijven kunt u contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem, 0800 - 7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant