Afbeelding

Denise van Zundert nieuwe directeur bij SWOP

Actueel 1.179 keer gelezen

Pijnacker - Na een sollicitatieprocedure is het bestuur van de Stichting Welzijn en Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP) er in geslaagd een nieuwe directeur aan te stellen.

Per 1 februari 2017 zal Denise van Zundert uit Nieuwerkerk aan den IJssel in de functie van directeur van start gaan. "Denise heeft ruime ervaring in het welzijnswerk en is nu nog directeur bij een andere stichting. De reden voor de aanstelling is dat de huidige directeur Harry Keuter per 1 juni 2017 met vervroegd pensioen zal gaan na bijna 19 jaar actief te zijn geweest bij de SWOP en 43 jaar in de sector Welzijn. Vanaf 1 februari zal Denise van Zundert nader worden voorgesteld aan onze bezoekers, klanten en relaties."

Bestuur
Ook in het bestuur komt een nieuw gezicht. Mieke Ruigrok, die in de laatste bestuursvergadering is benoemd, zal per 1 januari 2017 de portefeuille financiën overnemen van Piet van der Kruk die na bijna 10 jaar trouwe dienst per 1 juli 2017 het bestuur zal verlaten. De SWOP gaat met de wisselingen samen met bestuur, medewerkers en de vele vrijwilligers weer een geheel nieuwe periode tegemoet met diverse uitdagingen.

Opmerkelijk
Op de redactie van Telstar meldde zich de afgelopen periode een tweetal sollicitanten die vraagtekens bij de sollicitatieprocedure hebben gezet. Ze vonden het opmerkelijk dat ze niet waren uitgenodigd voor een gesprek, terwijl ze lokaal verbonden waren, een goed netwerk hebben en volledig in het profiel pasten. Volgens de SWOP is de procedure zeer zorgvuldig verlopen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant