Regisseur Peter Zwaard spreekt de acteurs toe.
Regisseur Peter Zwaard spreekt de acteurs toe.
LEZERSACTIE

Win kaarten voor God van Woody Allen

Algemeen 426 keer gelezen

LEZERSACTIE - Is vrijheid chaos? Is de mens verantwoordelijk voor zijn daden? Wie weet hoe de werkelijkheid in werkelijkheid is? Een antwoord op de vraag der vragen: bestaat er een god?

Toneelvereniging Durf speelt donderdag 1, vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 december 2016 het toneelstuk GOD in de Drangstudio in Den Haag. Het stuk van Woody Allen is een persiflage op de Griekse tragedie waarin de toneelwetten van Aristoteles (eenheid van tijd, plaats en handeling) opzettelijk worden doorbroken.

Twee oude Grieken slagen er niet in een passend einde te bedenken voor een theaterstuk dat bijna in première gaat. De schrijver van het Griekse stuk worstelt met een writers block en gaat te rade bij acteurs en publiek, waardoor fictie en realiteit op een absurde manier in elkaar overvloeien. Wie een klassiek stuk verwacht met een begin, een midden en een einde zal bedrogen uitkomen, maar wie een ruim uur lang wil genieten van absurde humor mag deze voorstelling van Durf absoluut niet missen.

Regisseur: Peter Zwaard. Donderdag 1 december 20.30 uur, vrijdag 2 december 20.30 uur, zaterdag 3 december 20.30 uur en zondag 4 december 14.30 uur. De Drangstudio vind je aan de Schelpkade 45 in Den Haag. Reserveren kan via www.hoenu.nl of 06-50816619. De kosten bedragen 12,50 euro inclusief koffie of thee voor aanvang. Meer informatie over Durf vind je op www.durftoneel.nl of op Facebook.nl/ToneelverenigingDurf.

Kaarten winnen
Wil jij twee kaartjes winnen voor de voorstelling? Mail dan naar martijn@telstar-uitgeverij.nl o.v.v. Durf. Vermeld duidelijk je naam, woonplaats en telefoonnummer.

Anita Egberts van Durf was maandagavond telefonisch te gast in het radioprogramma Dossier Mastenbroek. Luister het fragment hierboven terug.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant